Vem är jag

Hej, jag heter Marie och är konstnär


Jag bor, verkar på och har min ateljè på den vackra ön Gotland mitt ute i Östersjön. Här hittar jag ständigt ny inspiration och hoppas att jag kan glädja dig med min konst.

Jag har ända sedan jag var liten älskat färg och sedan tonåren hjälpt vänner med färgsättning och inredning. Måla började jag med 2014 och det är nu min huvudsakliga sysselsättning. Jag älskar färg och att måla och se vad som växer fram under mina penslar. Ofta vet jag på ett ungefär vad jag ska göra men ibland uppstår magi och det bara händer, det som brukar kallas för flow. Jag vill med min konst sprida glädje, förgylla en vägg i ditt hem och vara med och skapa ditt personliga hem. 

Jag kommer också att erbjuda målarkurser  med en del Vedic Art i vilket är ett fantastiskt sätt att närma sig måleriet men också att växa som människa.

Jag målar i akvarell, akryl, akryl/blandteknik, olja, kol tusch. Ofta när jag målar får jag någon musik till målningen vilket kan märkas på titlarna. 

All min målade konst är originalmålningar och finns bara i ett exemplar. Är något slut och du vill ha just det målar jag nytt, men ingen blir likadan. Din målning blir garanterat unik!

Jag har ställt ut en hel del i vårsalonger, separatutställningar och fått ställa ut på Liljevalchs vårsalong 2018. 

Lärare i Vedic Art