KURSER

Kursdatum: 

Nya datum för våren kommer senare.


Pris: 2500:- / helg

Plats:  Eksta gamla skola Gotland

Tror du att du inte kan måla? Är du ändå nyfiken på konst och färg? Vill du hitta en plats där du kan utvecklas och bara vara i nuet? Eller kanske komma bort från stress och vardag som tynger?

Välkommen då att prova på att måla tillsammans med mig. Jag är Vedic Art lärare och kommer använda en del av det när vi träffas. Det viktiga är att det är lekfullt och lustfyllt. Här finns inga krav eller rätt eller fel och här finns inga pekpinnar. Du får chansen att landa i dig själv och hitta den skatt du faktiskt bär på inom dig. Inga förkunskaper behövs men om du har målat tidigare går det också bra. 

Det kommer vara en trygg miljö och endast 4 deltagare som mest förutom mig så våga testa. 

Eksta på Gotland

Vi träffas i Eksta gamla skola fredag till söndag med paus för fika och lunch.  Fika och äter gör vi på plats där vi målar. Fika ingår i priset men lunch tar man med sig själv i kylväska då kök saknas.  Vi samlas på fredagen kl. 14.00 och håller på till 18.00. Lördag och söndag startar vi kl. 10.00 och slutar kl. 16.00. 

Eksta socken som plats är naturskön. med kust mot Lilla och Stora Karlsö. Området nere vid stranden är ett naturreservat med mycket speciell natur. Här doppar solen sig i havet när den går ned. Matställen finns t.ex. i Djupvik med fantastisk restaurang och så finns Fröjel resort som också har rum att hyra ut föutom restaurang. 

Material:  

Har du eget målarmaterial så ta med dig det. Material som penslar, tjockare papper, gammal tapetrulle går bra att börja med, målarduk, akrylfärg, kritor, blyertspenna och oömma kläder eller förkläde. Det är bra med eget material för då kan du fortsätta måla hemma om du får blodad tand ( och det får du nog ).Jag kommer också att ha visst material och färger som kan användas. 

Pandemi:

Lokalen vi målar i är stor så vi kan sprida ut oss. Dessutom kan du måla ute om vädret tillåter

Kontakt och betalnning: 

konstigamarie@gmail.com för anmälan och vidare information om betalning

  •  Lärare: Marie Larsson. Certifierad Vedic Art lärare, medlem i Svenska Konstnärsförbundet, Öppna Ateljèer och glad konstnär!