KURSER

Kursdatum: 


2-4/7-2021  sista anmälningsdag 29/6

6-8/8- 2021  sista anmälningsdag 1/8

10-12/9- 2021  sista anmälningsdag 6/9

Pris: 2000:- / helg

Plats:  Barlingbo gamla skola Gotland

Tror du att du inte kan måla? Är du ändå nyfiken på konst och färg? Vill du hitta en plats där du kan utvecklas och bara vara i nuet? Eller kanske komma bort från stress och vardag som tynger?

Välkommen då att prova på att måla tillsammans med mig. Att börja med en Vedic Art kurs är lekfullt och lustfyllt. Här finns inga krav eller rätt eller fel och här finns inga pekpinnar. Du får chansen att landa i dig själv och hitta den skatt du faktiskt bär på inom dig. Inga förkunskaper behövs men om du har målat tidigare går det också bra. 


Vill du gå hela kursen så träffas vi två helger men naturligtvis kan du gå en eller flera helger allt efter vad du känner är bäst fär dig. 

Vi träffas fredag till söndag med paus för fika och lunch. Littet kök finns för att laga lättare måltider eller att ha något med sig.  Enklare fika står jag för.  Vi samlas på fredagen kl. 14.00 och håller på till 18.00. Lördag och söndag startar vi kl. 10.00 och slutar kl. 16.00.

Material:  

Har du eget målarmaterial så ta med dig det. Material som penslar, tjockare papper, gammal tapetrulle går bra att börja med, målarduk, akrylfärg, kritor, blyertspenna och oömma kläder eller förkläde. Det är bra med eget material för då kan du fortsätta måla hemma om du får blodad tand ( och det får du nog ).Jag kommer också att ha visst material och färger som kan användas. 

Pandemi:

Då det fortfarande råder pandemi med restriktioner kan jag bara, till att börja med, ta tre elever. Lokalen är stor så vi håller de regler som är uppsatta om yta per person. Så först till kvarn gäller... Ändras reglerna kommer detta att stå här.  

Kontakt och betalnning: 

konstigamarie@gmail.com för anmälan och vidare information om betalning

  •  Lärare: Marie Larsson. Certifierad Vedic Art lärare, medlem i Svenska Konstnärsförbundet, Öppna Ateljèer och glad konstnär!