Vardag

06.04.2021

Och så har påskhelgen gått till ända. Jag hoppas att du haft det skönt och fått behövlig vila. Här har helgen varit skön än om värmen jag skrev om verkligen är bortblåst. Hela påskhelgen har varit väldigt blåsig med vindbyar över 20 sekundmeter. Och det blåser fortfarande och med isiga vindar. 

Vi roade oss på långfredagen bl.a. med att åka på utflykt till en plats som heter Husrygg här på södra Gotland. En väldigt vacker och speciell plats. Dessutom växer här den sällsynta och fridlysta Våradonisen. Så det är för oss ett måste att åka dit och se om vi hittar några. Och det gjorde vi. Nu är det ju väldigt tidigt så om några veckor lyser det nog gult lite överallt där. En härlig, klättrig och blåsig dag. Vi fick också se flera örnar som seglade över våra huvuden. Sååå mäktiga. Utöver det har vi bara varit, och ätit gott, läst och sett på film.

Ja inte bara. Jag har varit i ateljèn också och målat färdigt en tavla. Den kom inifrån och heter Redemption song. Lite passande i påsktid. Det är ju så för de flesta av oss att livet inte alltid är att glida fram på en räkmacka. Och för somligt som händer i våra liv kan upprättelse behövas. Att man t.ex. inser att felet inte är ens eget, att man får en ursäkt, att något händer som gör att man ser ett skeende i nytt ljus och att man ser att man är värd att älskas och att man duger som man är. Ur dessa tankar föddes denna tavla. Nu är klar men det är kvar att rama in den. 

Så nu är det vardag igen. Lite spännande tycker jag. För nu börjar jag se lite ljus i mitt framförhållande och i min verksamhet. Först av allt är det ju snart Öppna Ateljèer här på ön till Kristihimmelsfärds helgen. Och då kommer jag naturligtvis att ha öppet i min ateljè. Tider kommer lite längre fram och mer information. Men boka in den helgen! Den är full av konst runt om på ön! Och jag hoppas naturligtvis få se just dig!

Sedan är snart kursen slut som jag går om företagande i konstbranchen. Den har gett mig en hel del. Och utöver det håller lite andra saker på att komma på plats som jag kommer berätta mer om senare. Förmodligen kan jag hålla kurser i sommar och DET ser jag fram emot. Så håll utkik här på min sida framöver. Ja vardagen med dess arbete är här men det är bara roligt nu!

Jag hoppas att även du har det bra och att du ser ett ljus i denna pandemitunnel. Men håll ut, håll i, var rädd om dig och sprid kärlek!