Öppna Ateljèer

11.05.2021

Ja nu är det de sista skälvande minuterna , eller snarare de sista skälvande timmarna. På torsdag, Kristi Himmelsfärdsdagen, slår vi konstnärer här på Gotland, upp våra dörrar till våra ateljéer. Du får möjligheten att kliva in i vår vardag och arbetsmiljö. Och du får möjligheten att kliva in i vår värld av färger, drömmar, tankar, smärta, vånda och skaparglädje. Vi är lika många som uttryckssätten. Men jag tror att jag kan säga att det vi har gemensamt med vår konst är att vi vill beröra, kanske ruska om, få tankar att väckas, skapa glädje, ja tala just till dig. Så ta dennna helg och unna dig att åka runt och fylla själen med konst. Kanske också få något konstverk med dig hem. 

Jag ser oerhört mycket fram emot denna helg. Efter över ett års stiltje åter få träffa er som vill ta del av konst. Att få prata konst, få dela de tankar som funnits under skapandeprocesserna. För många processer har det varit. Detta år har ju inbjudit till skapande, det är det som blivit gjort då inga utställningar har varit möjliga. Så från torsdag till söndag är det öppet kl. 11.00 - 17.00

I dag blev det en kort blogg. Men nu är det dags att äta lite och sedan gå och städa ateljèn så det går att ta sig fram och att det är corona säkert. 

Ser fram emot att träffa just dig! 

Välkommen!

Ps! Glöm inte att vara snäll mot dig själv och alla andra och sprid kärlek!