Och nu är det FREDAG!

18.09.2020

Dagens blogg blir lite hit och lite dit och... 

Det var några dagar sedan jag skrev sist och dagarna har pendlat mellan allt möjligt. Häromdagen hade jag tid hos tandläkaren. Inte något jag älskar, men vem gör det? Inte heller har jag tandläkarskräck. En tand skulle bort, den var bara halv. Fick bedövning och tandläkaren började försöka få bort den halva tanden. Efter mycket bändande så var kronan borta men inte rötterna! Då ville inte tandläkaren fortsätta så jag fick gå hem med rötterna kvar och det är dom fortfarande. Blir operation om någon vecka. Kan väl säga att det gjort ont. 

I går firade vi en väns födelsedag. Mycket trevligt och god mat på en av öns bästa restauranger och så fick jag en tavla såld! Då gör det inget att det gör ont i munnen. 

I dag bestämde jag mig för att städa lite, men bara lite. Förr skulle man ju storstäda på fredagar för att det skulle vara rent och fint till helgen men det struntar jag numera i. ( Hmm jag gör det på måndagar) 

Men det var dags att ta tag i duschrummet och golvbrunnen. Inte heller det står högt upp på min önskelista men måste ju göras. Varje gång jag gör detta undrar jag vem sjutton det är som designat gallret till golvbrunnen??? Ser i och för sig snyggt ut, som om det var gjort av spets, men måste varit en karl som uppfunnit. Ja jag vet, det är säkert en fördom, men det är ju hart när omöjligt att göra rent. Nu har jag, på apoteket köpt, småååå tandborstar som ser ut som miniflaskborstar. Dom använder jag för att få rent gallret. Tips till er om det är fler där ute som är lika tokiga som jag. Så där står jag och gnor och gnor med denna lilla tandborste för att få gallret rent och vitt. 

Och så i dag kom mina diktböcker som jag skrivit. Det är 17 dikter jag skrivit och bilder till dem som jag målat. Jo veckan har verkligen varit hit och dit.

Men nu är det FREDAG, JIIPPPIE! Nu ska det njutas...  Önskar er alla där ute en skön fredag och helg och att ni lägger förväntningarna på en lagom nivå, är snälla mot varandra och er själva och att ni sprider kärlek!

Akvarellen heter: Vad en liten gumma kan gno