Nu börjar ett nytt kapitel

17.05.2021

Nu är det verkligen dags att skriva igen! 

Öppna Ateljèr är slut för detta år. Från i torsdags till i går söndag har jag haft min ateljè öppen varje dag mellan kl. 11.00 och 17.00 och i bland lite längre. Vilka fantastiska dagar det har varit! Många besök, långa besök, fantastiska samtal, berörande möten. Och all denna tålmodighet som alla besökare visade när de fick vänta på sin tur att komma in i ateljèn. Allt för att följa folkhälsomyndighetens regler.  Jag är fylld av glädje och tacksamhet både över alla möten och till dem som köpt min konst!  

Jag skrev ju förut om att jag tillhör de högkänsliga så i dag är en trött dag trots all glädje och tacksamhet. Trodde att jag skulle orka göra mycket mer i dag än vad jag gjort hitintills. Men inte, kroppen säger NEJ! Är dränerad på kraft. Då är det bara att lyssna. Satt ute i solen länge och åt frukost och så har jag äntligen stoppat ned Gladioluslökarna i jorden. Spännande att se om det blir något framåt augusti. Dom är ju så vackra.  

Får se hur många dagar jag behöver för att få fart på kroppen igen. För som överskriften säger så börjar ett nytt kapitel nu i min konstresa! Ska bli så spännande! Jag har fått möjligheten att hyra en mycket större ateljè i Barlingbo gamla skola och dit flyttar jag in i Juni och över sommaren till att börja med. Tar väl ett tag att få ordning men det kommer bli så bra. Det innebär att jag kommer att kunna hålla Vedic Art kurser och ha utställning. Lite pirrigt är det allt att slänga sig ut i nya utmaningar. Men det sägs ju att det är då man växer. Får väl se hur det går och det vore ju bra om jag fick lite på längden, är ju bara 153 cm, och inte bara på bredden. Skämt åsido, man är aldrig för gammal för att lära nytt, testa nya saker och bli berikad inombords. 

Att gå en Vedic Art kurs är verkligen något jag rekomenderar! Ett fantastiskt sätt att våga närma sig färgens underbara värld, konst och att måla. Inga pekpinnar eller krav och fyllt av glädje och lust. Ett skapande som öppnar upp för växande på många plan. Så jag hoppas att du tar tillfället att ge dig själv denna chans! Under rubriken kurser här på hemsidan kan du läsa mer och om hur du anmäler dig! Varmt, varmt välkommen!

Var nu snäll mot dig själv, njut av grönska och blommor och sprid kärlek!