Hjälp så fort tiden går!

22.04.2024

Ja hjälp så fort tiden går! Nyss var det påsk och nu är det snart Kristihimmelsfärdshelg! Och inte har jag skrivit någonting sedan före påsk. Ja sådant är livet ibland. Vad har jag då gjort? Jo i påskas var det Gotländsk Vårsalong i Lärbro hela påskhelgen. Det är alltid lika roligt och massor av människor. Här på denna utställning får alla som bor på Gotland vara med. Du måste inte ha någon utbildning eller varit med i jurybedömda utställningar. Och det är det som är så roligt! Här flödar kreativiteten och i år var bredden och konsten väldigt bra! 

Efter det så var det dags för utställning på Svenska hem genom Roxy konst. Vernissage var det den 6 april och konsten hänger till 3 augusti.

Nu är det full planering inför Öppna Ateljèer som fyller 30 år i år! Här målas det, ramas tavlor och najas tavlor. Det ska städas och hängas om i ateljèn. Dessutom eftersom vi fyller 30 år så kommer jag att ha 30% på utvald konst! Det här vill ni inte missa!!! 

Efter det så är det utställning på Visby konstmuseum genom Roxy konst. Där ställer jag och övriga medlemmar ut 24 juli - 4 augusti. Så det blir också ett arbete att planera inför och färdigställa.  

Dessutom har jag Vedic Art målarkurs 7-9 juni. Det finns en plats kvar så skynda att anmäla dig! 

Ja det var väl sommarens aktiviteter så här långt! Det blir ju så när jag bor på en ö som i mycket jobbar efter turismen. Det är så alla konstnärers och företagares liv ser ut här på Gotland. Vi lär oss att ta andningshål lite emellan aktiviteterna och så blir till att att bara vara i slutet på augusti. 

Nu ska jag fortsätta måla och så hoppas jag att vi ses på Öppna Ateljèer och/eller någon av de andra utställningarna! Och glöm inte att anmäla dig till målarkursen och den plats som finns kvar! 

Tills vi hörs igen, var rädd om dig, var rädd om andra och sprid kärlek! 


Foton:  1. "Regnbågsfolket"  120 x 100 Oljemålning såldes första dagen på Svenska Hem.  2. Jag sitter under min målning "Älskar Stockholm om natten"  70 x 50  Oljemålning. Finns på Svenska hem Visby.   3. "The potterys house" akvarell  4. Akvarell som jag nu ska fortsätta på.