Från noll till hundra

24.05.2021

Ja tänk, nu har vi haft ett stillastående liv i över ett år och inte mycket har hänt. Jo det har funnits otaliga möjligheter till att förkovra sig på olika sätt genom nätet. Och det har varit både bra och intressant. Jag hoppas att dessa möjligheter fortsätter då det är lättare för min del som bor på en ö. Och så har jag under denna tid funderat, hur kommer det att bli? Hur ska jag planera? Kommer vi kunna träffas flera stycken i verkligheten igen? Tror att många känner igen dessa tankar. 

Men.....så helt plötsligt händer det! Flera saker på en gång öppnar sig. Jag har ju fått möjlighet att hyra en större ateljè och den flyttar jag in i nu till helgen. Har börjat så smått men mycket är kvar. Kommer att ha utställning där också under sommaren. Så mycket att planera med utställning, kurser, annonsering och mycket mer 

I augusti ska jag ställa ut på Kulturartilleriet i Fårösund och även medverka med mer. Så det blev helt plötsligt från noll till hundra i aktivitetsnivå. Roloigt, roligt! Men jag måste få tiden att räcka till . Så denna vecka kanske det bara blir denna lilla blogg. Jag hoppas ni förstår. Men jag återkommer. Var så säker på det. 

Kommer någon bild nu på den nya ateljèn så ni kan se att där finns utrymme. Så gå in och anmäl er till målarkurser i sommar och ge er själva den chansen att må gott, utvecklas och njuta. 

Var nu snälla mot er själva, njut av livet och sprid kärlek!