en-Uppåt väggarna!

27/10/2020

Det är helt uppåt väggarna så fort tiden går. Den bara rusar iväg och så är det fredag igen! Visserligen otroligt skönt. Det är längesedan jag såg fram emot fredag och helgvila som i dag. Vi var ju i Nynäshamn i onsdags och plockade ned utställningen, packade den och for hem igen. Det blev en låååång dag. Upp vid 4 på morgonen och hemma igen vid 01.00 på torsdag morgon. I går var det uppackning av alla tavlor igen och få dem på plats. Så här har burits, gåtts, packats, packats upp, gåtts, klättrats, spikats och fixats, phu! Så nu vet jag , om inte förr, att jag har en kropp. Det är helt uppåt väggarna hur den kan protestera. Och varje gång jag har en utställning funderar jag på varför jag utsätter mig och min man för detta. 

Ja, varför? Jo för att det, trots allt, är såå uppåt väggarna roligt och fantastiskt att se reaktionerna hos dem som tittar på min konst. Så roligt att höra kommentarer och skratt. Samtalen som blir överväger smärtan som kommer efteråt. Och att få glädja andra eller skapa funderingar är värt guld. 

Annars är det mycket i dag som är uppåt väggarna. Att pengar och vinning är mer värt än människors hälsa. Att jämställdheten för kvinnor än i dag 2020 inte är självklar utan att den fortfarande måste värnas och slåss för. Att marknaden får styra hur och om det finns livsnödvändig medicin på våra apotek. Att....nej nu får det vara slut på uppräkningen. Jag tror ändå ni förstår..

Så finns det en sak till som är uppåt väggarna! Det är i min ateljè. Den är nämligen inte stor men högt i tak. Nu, kommande vecka 44, tänker jag ha öppet lite i min ateljé för dem som vill titta. Kanske hadla en julklapp till någon du håller av eller till dig själv. Men som sagt, var beredd på att det är uppåt väggarna! Här kommer finnas tavlor, min diktbok att beställa, musmattor, kuddar och bokmärken. 

Handsprit finns och vi håller avstånd. Så välkommen du som är frisk.

Öppet: Onsdag 28/10 - lördag 31/10  kl. 12.00 - 16.00. 

Ha nu en skön helg och var rädda om varandra och sprid kärlek!